Pysselbord

Pysselbord i plast att pyssla på för barn och vuxna.

Pysselbord

Pris per set (bord + kärl) är 100 kr + frakt 60 Kr

Totalt : 160 Kr.

Bärrensare finns på lager i Älmhult.

Sänd E-Post för beställning

BANKGIRO : 5556-0924

SWISH : 070 327 29 31

På sidan ser du bilder på vad detta rensbord kan användas till förutom att rensa bär tex. pysselbord, sorteringsbord och odlingsbord. Detta pysselbord lämpar sig både till barn och vuxna. Små barn gillar att pyssla, måla, rita, pärla mm. Ofta sätter vi barnen vid köksbordet och tar fram pysslet.

Detta pysselbord säljs som ett set bestående av bord och kärl som bilderna nedan visar.

Pysselbord kärl

Pysselbord till barn och vuxna

Det brukar sluta med att bordet får rengöras och pysselsaker som pärlor får plockas upp från golvet. Detta rensbord är tillräckligt stort för att använda som ett pysselbord åt barn och vuxna samtidigt som vattenfärg, fingerfärg, gips och pärlor kan hålla sig på pysselbordet. Detta pysselbord är tillverkat av plast och är därför lätt att tvätta rent från färg och annat. Det medföljande kärlet kan fungera på två sätt tillsammans med bordet, som en uppsamlare av pärlor, skräp och annat samt att fungera som ett stöd för då detta pysselbord belastas. Genom att vända kärlet upp och ner och sedan placera det under detta pysselbord så får man bästa stöd. Avståndet mellan pysselbord och kärl är 5 mm.

Nedan till höger en film som visar hur detta pysselbord kan användas samt annan teknisk fakta.

Pysselbord


Pysselbord i plast

Du kan köpa detta pysselbord via min Webbshop, eller att du direkt tar kontakt med Företaget via telefon eller mejl. På sidan hittar du dessa kontaktuppgifter. Pysselbordet kommer att kunna köpas på några marknader under vår och sommar. Några av dessa marknader är Holje Marknad, Backaryds Marknad, Göteryds Marknad och Hököns Marknad. Nyheter eller annat som har med detta pysselbord att göra finns att också att hitta på FACEBOOK.


Billigt pysselbord

Uppfinnare av detta pysselbord är Cadtech i Älmhult som med stöd av ALMI utvecklat, startat tillverkning och försäljning av detta pysselbord som också kan användas till andra saker som tex. bärrensare, odlingsbord och durkslag. Pysselbord, bord och kärl är designskyddade.

Nedan länkar till andra sidor på sidan bärrensare.se

HEM Om Företaget
Kontakt Köpa denna produkt Arbetsställning
Bli Återförsäljare Rensbord Uppsamlingskärl
odlingsbord Pysselbord Lingonsylt
Lingonsaft Rårörda Lingon Lingonrensare