Odlingsbord

Köpa odlingsbord att odla och plantera på inomhus.

Odlingsbord

Pris per set (bord + kärl) är 100 kr + frakt 60 Kr

Totalt : 160 Kr.

Bärrensare finns på lager i Älmhult.

Sänd E-Post för beställning

BANKGIRO : 5556-0924

SWISH : 070 327 29 31

Rensbordet med uppsamlare kan tex. användas som ett odlingsbord att odla och plantera på inomhus och utomhus. Har du som intresse och som hobby att odla och plantera så kan du med denna uppfinningsrika produkt befinna dig var som helst i bostaden, tex på köksbordet utan att vara rädd för att göra repor och märken på bordsytan eller att skräpa ner. Du slipper kanske som nu att göra dina planteringar eller odlingar i ouppvärmda utrymmen som källare, uterum och växthus.

Detta odlingsbord säljs som ett set bestående av bord och kärl som bilderna nedan visar.

Pysselbord kärl

Odlingsbord inomhus utomhus

Detta odlingsbord med uppsamlare är tillverkat i plast och är därför enkel att göra ren efter användning. Detta odlingsbord har också andra användningsområden än att fungera som ett bord att odla och plantera på inomhus och utomhus, tex som ett pysselbord för både unga och vuxna, sorteringsbord av olika saker samt som ett hjälpmedel för att rensa bär, tex lingon och blåbär.

På sidorna rensbord och uppsamlingskärl finns fakta om detta odlingsbord, måttdimensioner, material mm.

Uppsamlaren ihop med odlingsbord kan fungera som en uppsamlare av bla jord och skräp men också som ett stöd då detta odlingsbord belastas. För bästa stöd kan uppsamlaren vändas upp och ner och placeras under odlingsbordet. Avståndet mellan odlingsbord och uppsamlare är 5 mm.

Nedan filmer som visar hur detta odlingsbord kan användas samt annan teknisk fakta.


Köpa odlingsbord

Du kan köpa dett odlingsbord via min Webbshop, eller att du direkt tar kontakt med Företaget via telefon eller mejl. På sidan hittar du dessa kontaktuppgifter. Detta odlingsbord kommer att kunna köpas på några marknader under vår och sommar. Några av dessa marknader är Holje Marknad, Backaryds Marknad, Göteryds Marknad och Hököns Marknad. Nyheter eller annat som har med detta odlingsbord finns att också att hitta på FACEBOOK.


Billigt odlingsbord i plast

Uppfinnare av detta odlingsbord är Cadtech i Älmhult som med stöd av ALMI utvecklat, startat tillverkning och försäljning av detta odlingsbord som också kan användas till andra saker som tex. bärrensare, pysselbordbord och durkslag. Odlingsbord, bord och kärl är designskyddade.

Nedan länkar till andra sidor på sidan.

HEM Om Företaget
Kontakt Köpa denna produkt Arbetsställning
Bli Återförsäljare Rensbord Uppsamlingskärl
odlingsbord Pysselbord Lingonsylt
Lingonsaft Rårörda Lingon Lingonrensare