Billig och smart lingonrensare

En lingonrensare är i plast, består av bord och uppsamlare för att rensa lingon lätt och enkelt.

bärrensare

Pris per set (bord + kärl) är 100 kr + frakt 60 Kr

Totalt : 160 Kr.

Bärrensare finns på lager i Älmhult.

Sänd E-Post för beställning

BANKGIRO : 5556-0924

SWISH : 070 327 29 31

Det finns gott om bär i vår natur att ta hand om, tex. lingon och blåbär. Denna lingonrensare du ser på sidan är tänkt att underlätta det annars tråkiga arbete med att sortera bort dåliga bär och annat skräp samt att minska de många olika moment som vanligtvis görs innan bären i rätt mängd har kommit i plastpåsen för infrysning som ofta är slutstationen vid rensandet av lingon. Trötthet av armar och axlar gör att arbetet med att rensa lingon och andra bär blir en plåga och där av mycket tråkigt. Pga av att det är ett tråkigt jobb med att rensa de plockade bären så avstår många idag från att plocka lingon och andra bär. På sidan arbetsställning ser du bilder som visar en bra ergonomisk arbetsställning, sitter bekvämt och har stöd för armarna vilket annars belastar axlarna mycket.

Så fungerar denna lingonrensare

Denna lingonrensare och bärrensare består av två delar, rensbord och uppsamlingskärl, tillverkade i vit hårdplast med en plasttjocklek på 2 mm. Den plast som delarna är tillverkade i är Moplen EP 548R. Här kan du ladda ner materialspecifikationen. De bakre benen på rensbordet lutar utåt för att förhindra att bordet slår runt om man lägger armarna längst bak på bordet. Förutom att använda denna lingonrensare eller bärrensare till att rensa lingon med så finns andra användningsområden för både rensbord och uppsamlingskärl. Rensbordet passar alldeles utmärkt att använda som ett pysselbord till barn och vuxna. Tex. kan man måla med vattenfäger och fingerfärger, tillverka gipsfigurer och göra olika pärlningar. Rensbordet passar också utmärkt att använda som ett odlingsbord att använda inomhus och utomhus, lätt att tvätta ren samt lätt att bära. Uppsamlingskärlet kan användas som ett durkslag för tex, sköljning av sallad och svamp. Till höger en demonstrationsfilm hur denn lingonrensare fungerar.

lingonrensare

Här hittar du flera filmer om denna lingonrensare, bärrensare och blåbärsrensare samt hur denna produkt kan användas till andra saker som tex. planteringsbord, sorteringsbord och pysselbord.

Köpa lingonrensare

Hur man än gör så tar det tid att rensa bären. Vilken tid man kan eller har lust att arbeta med att rensa bären bestäms av bla. den arbetsställning man har. Denna lingonrensare och bärrensare ställs på ett bord vilket gör att man kan sitta bekvämt samt att armarna kan få stöd under rensandet. Rensar man bär liggande på en duk på ett bord så får inte armarna stöd vilket gör att axlarna frestas och man blir trött eller får ont i axlarna. Detta blir mera märkbart hos äldre personer vilka ofta har ett större intresse av att plocka bär än yngre människor. Genom att man inte blir trött i armar och axlar vid rensandet så blir det mindre tråkigt att rensa bär. Köp denna lingonrensare för bra ergonomisk arbetsställning.

lingonrensare bärrensare


Lingonrensare

Uppfinnare av denna lingonrensare eller bärrensare är Cadtech i Älmhult som med stöd av ALMI utvecklat, startat tillverkning och försäljning av denna bärrensare som också kan användas till andra saker som tex. pysselbord, odlingsbord och durkslag. Om ALMI. Lingonrensare med bord och kärl är designskyddade.

Nedan länkar till andra sidor på sidan bärrensare.se

HEM Om Företaget
Kontakt Köpa denna produkt Arbetsställning
Bli Återförsäljare Rensbord Uppsamlingskärl
odlingsbord Pysselbord Lingonsylt
Lingonsaft Rårörda Lingon Lingonrensare