Uppsamlingskärl och durkslag

Bärrensare för att rensa lingon och blåbär

bärrensare

Pris per set (bord + kärl) är 100 kr + frakt 60 Kr

Totalt : 160 Kr.

Bärrensare finns på lager i Älmhult.

Sänd E-Post för beställning

BANKGIRO : 5556-0924

SWISH : 070 327 29 31

Uppsamlingskärlet är tillverkad i vit hårdplast med plasttjockleken 2 mm. Kärlet väger 0,2 Kg. Maxmåtten är 374 x 274 x 45 mm. Då uppsamlingskärlet ställs under rensbordet så är avståndet 5 mm mellan delarna. De avlånga hålen i bottnen har måtten 30 x 3 mm. En av innersidorna av kärlet är märkt med 1L och 2L. De flesta recept bygger på dessa volymer. Kärlet har en snyt som gör att en 2 liters eller 3 liters plastpåse kan träs över snyten och bären kan direkt efter att de sköljts hällas i plastpåsen. Den plast som kärlet är tillverkat i är Moplen EP 548R. Här kan du ladda ner materialspecifikationen.


Använda som durkslag

Nedan bilder på hur uppsamlingskärlet kan användas som ett durkslag

durkslag durkslag

Denna bärrensare består av två delar, rensbord och uppsamlingskärl, tillverkade i vit hårdplast med en plasttjocklek på 2 mm. Den plast som delarna är tillverkade i är Moplen EP 548R. Här kan du ladda ner materialspecifikationen. De bakre benen på rensbordet lutar utåt för att förhindra att bordet slår runt om man lägger armarna längst bak på bordet. Förutom att använda bärensaren till att rensa bär med så finns andra användningsområden för både rensbord och uppsamlingskärl. Rensbordet passar alldeles utmärkt att använda som ett pysselbord till barn och vuxna. Tex. kan man måla med vattenfäger och fingerfärger, tillverka gipsfigurer och göra olika pärlningar. Rensbordet passar också utmärkt att använda som ett odlingsbord att använda inomhus och utomhus, lätt att tvätta ren samt lätt att bära. Uppsamlingskärlet kan användas som ett durkslag för tex, sköljning av sallad och svamp.

Bra Ergonomisk Arbetsställning

Hur man än gör så tar det tid att rensa bären. Vilken tid man kan eller har lust att arbeta med att rensa bären bestäms av bla. den arbetsställning man har. Denna bärrensare ställs på ett bord vilket gör att man kan sitta bekvämt samt att armarna kan få stöd under rensandet. Rensar man bär liggande på en duk på ett bord så får inte armarna stöd vilket gör att axlarna frestas och man blir trött eller får ont i axlarna. Detta blir mera märkbart hos äldre personer vilka ofta har ett större intresse av att plocka bär än yngre människor. Genom att man inte blir trött i armar och axlar vid rensandet så blir det mindre tråkigt att rensa bär.

bärrensare bärrensare


Om denna bärrensare

Uppfinnare av denna bärrensare är Cadtech i Älmhult som med stöd av ALMI utvecklat, startat tillverkning och försäljning av denna bärrensare som också kan användas till andra saker som tex. pysselbord, odlingsbord och durkslag. Bärrensaren, bord och kärl är designskyddade.

Nedan länkar till andra sidor på sidan bärrensare.se

HEM Om Företaget
Kontakt Köpa denna produkt Arbetsställning
Bli Återförsäljare Rensbord Uppsamlingskärl
odlingsbord Pysselbord Lingonsylt
Lingonsaft Rårörda Lingon Lingonrensare